friend forever ✌


☟ Cerita kami ☟

Realiti and fantasy . . apa bezanya ?
bagi ku sama ja cuma bezanya antara jujur and tak jujur . .
macam mana nak tahu hati budi seseorang
if tak pernah jumpa and tak pernah beramah mesra antara 2 mata kan . . 
tapi tu terpulanglah pada tuan badan sendiri
hak masing-masing kud . .
selama 3 tahun lebih kud ku lebih aktif dalam dunia fantasy
realiti ku cuma dengan family and orang terdekat ja
zaman sosial da tamat
orang cam ku ni mana nak ada ramai kawan
bukan merendah diri tapi kenyataan
siyes ta tipoo haxhax
tapi apa ku kisah
takkan ku nak paksa orang kawan dengan ku kan . .
~hihihihihihi~
tapi serius ku suka , sayang and bersyukur
sebab ku ada sorang sahabat yang boleh kongsi suka duka sesama . .
cerita lawak and sedih sesama . .
merepek merapu sesama . .
walaupun tak 24 jam bersama tapi ku happy
hope beliau pun sama macam saia . .
kadang seminggu nak dapat un9 sesama pun susah
sebabnya waktu dia dengan ku tak sama
dia ikut jam francis
ku ikut jam kayangan mana nak sama kan ma
~kikikikiki~
ku jujur and ikhlas anggap dia sahabat ku
walaupun kami tak pernah jumpa
and bebual pun 
kronik kes
~hahahahaha~
kami kenal kat mopetz 
bermula dengan hai hai , dok mana , umur berapa , study or kerja
ayat paling sweet bila baru kenal camtu lha
~wixixi~
then bila dah serasi baru lha cerita merapumerapi
lelama rapat secara auto bukan manual yaa
tapi masa tak mengizinkan bila kami secara tak sengaja lost contact
tapi dapat jumpa balik and now pesbuk jadi penghubung
blog ni pon dia yang ajar and ajak
kalo tak takde lha ku duk bebelog ni 
tapi baru ni lha ku siyes nak memajukan blog
sebelum-sebelum ni blog jadik cencalok ja
~eheehee~

tak lama lagi ku dapat baby
tapi tak dapat lha jadi bidan sebab jauh
cuma dapat doakan dia and baby sihat dari jauh
baby dah 5month
tinggal 4month lagi
ku dah tak sabar nak tunggu
tapi bakal mama nye pulak seram sejuk
~hixhixhix~


nama sahabat ku is iza azmilia 
nur izzati sebena nye haxhax
dia duk penang
semestinya wife orang
tarikh lahir kami sebelah menyebelah ja
ku lambat keluar sehari
~waxaxa~
apapun ku nak say thanks pada dia coz sudi bekawan dengan ku
sudi baca text-text merapu ku
and 1st thing paling penting
sudi jadi tempat ku mengadu 
~kuikuikui~
ku harap persahabatan ni kekal selamanya
kalau ada rezeki and panjang umur
dapatlah kita jumpa
ku always doakan sahabat ku dapat capai impian dia
~amin~
maaf kalau selama kita bekawan ku ada buat mu kecik hati
or makan hati or sedih hati or sakit hati 
ito secara tak sengaja ^_^"
sorry tamo simpan dalam hati
~ngehihihihihi~

❀ kau dan aku sahabat 
❀ untuk selamanya setia 

1 ulasan :

iza azmilia berkata...

Insyaalah 1 ari nti kita pasti bertemu . tapi ku maloooo . mesti diam membisu, berbicara tanpa wajah & suara tak sama dgn bertentang mata. tp jgn risau , ku akn bwk topeng ultraman kalo ku maloo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...