kemalasan tahap meowmeow

morning blog . . miss me tak ? hahaa
seriusly kemalasan nak ngadap blog makin ketara
lagipun just seminggu sekali je dapat online
tuh yang takda mood nak update
tacap blog pun betahun baru nampak moleknya
weheee~ boring . . .
bila tah felda nak ada 3g
baru dapat ngadap blog 24our
:malu
kat rumah takda apa nak dibuat
nasib lah rajin nak menanam lada
pakej dengan pokok terong ngan jagong
tah apa jadi tah hahahaa
bila mood bercucuk tanam hilang
habis lah terbengkalai huahuahua
:lalala
tomorrow ingat nak buat cheese cake
terpaksa kumpulkan semua mood yang ada
kalau tak mati hidup balik pun takkan menjadi cake tuh
hihihi~ susah nak buat benda semua kena ikut mood
hope menjadilah kalau tak . . . . .
ku baling cake tuh kat dinding
hihihi
adusss. . .ku da ngantuk lah blog
see u next time okey
~huxhuxhux~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...