Giveaway "I Love U" Chocolate

done !
❀ follow
❀ like page
❀ klik iklan (iklas ✿◠‿◠)
♥ chocolate ♥

lulus ! terbaik ✌

:P
Alhamdulillah
terima kasih Tuhan
actually markah nye cukup² makan je
tapi takpe JANJI lulus
kan kan kan bLog
>_<
berdebar gak mase jawab tadi
dah lha tak sempat menyempat nak belek buku
nak pandang² jeling² pon tak dapat
sabar je lha
dalam hati doa , hope lulus lha
:grr
dan akhirnyaa
aku lulus ! happy bukan main
so . . lepas ni boleh lha buat Kursus Asas Pra L pulak
tapi tak tau nak pergi sorang or tunggu beliau² tuh
if g sorang .. rase cam malu lha pulak
gRrrx hahaa
:bunga

mukabuku muka baru ?

hari tuh rajin nak membelek mukabuku adik
lame tak skod so dengan selambe ku online mukabuku beliau
lepas tuh . . ehhhh~
ku pandang mukabuku tuh pelik
dalam hati bertanye
'fB baru lagi ke ?'
ape lagi terus je jari klik logout nak tengok fB ku
cisss tade pon cam tuh
login balik mukabuku adik
ishh jeles ni sebab ku berminat tengok mukabuku tuh
cumeL je mate ni tengok
errrr ... (jakun sekejap)
:dontknow
kenapa mukabuku ku same je
adik3 yang lain pon still same
dye sorang je cam tuh
adakah ku ketinggalan zaman ?
uhux~uhux
tuh yang dok update kot lha ade yang same cam tuh
boleh meleraikan kekusutan otak ku ni
hihihihihi
bukan pe , ku minat lak yang cam tuh
tuh yang dok menunggu bila mukabuku ku nak bertukar wajah
LaLaLaLabiLaLa
:thinking

satu hari dipagi hari ◔◡◔" erkk

❤ morning blog ❤
dah breakfast ? belum ? sama lha
lapar suda ni
nak buat breakfast mang TIDAK lha kan
hahaa
so diet je lha ye
:erx
pepagi hari ni saja nak share dengan kamu
tau says ? yang da tukar 8share tuh ?
tau kan kan kan (ˆ⌣ˆԅ)
minggu lepas ku skod 8share
tengok earning da RM50.00 (je)
:duit
so jari pon gatal je nak tekan cashout
semalam tengok da verified
tinggal tunggu complete je
maybe next week kot
errr nasib tak pakai cek kan
ku malas nak ber'cek-cek' ni
kalau beribu berjuta tape jugak
hahahaha
amboi kau begalak
:kahkah
nak cashout mr nuffnang bila tah dapat
dari awal tahun sampai sekarang total yang sama je
ku pun taktau apapasal
maybe dye tak bagi ku pink mata tengok earning banyak-banyak kot
:tatao
huahuahuahua
its ok saia tak kisah pun
(>‿◠)✌

good night kamoo

lame dah tak BW
bukan sombong tapi masa kena sekat
untunglah beliau-beliau yang follow ni baik hati
kalau tak habis ku diremove
:ehee
hari ni agak kerajinan nak update
tapi idea takda so update je lah pape
merapu-merapi ke asalkan update
boleh ? hahaa
:ok
malam ni if takda yang mengganggu
nak bW lah kejap
sambil-sambil tunggu pukul 2
nak buat pass RM1 - 1Gb tuh
jadi burung hantu lah ku malam ni
:yoyo
kesian blog ku ni
lame dah kesepian kena tinggal
kalau pencawang maxis depan rumah
24jam ku teman kau blog
hihihi
tapi sayang pencawang tuh duk jauh dari rumah ku
hihihi


test-test-test

Akhirnya
this sunday aku test computer
sukanya saia
:kahkah
nak lulus tak mau gagal
cewahhh . . tak mau kalah kau
hihihi haruslah
:wehee
so kena lah study undang-undang
harus study betul-betul ni
biar beliau-beliau tuh test lagi tanpa aku
haxhaxhax
amboi belagak + begalak ye kau
hihihi
sekali-sekala bukan selalu pon wahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...