good night kamoo

lame dah tak BW
bukan sombong tapi masa kena sekat
untunglah beliau-beliau yang follow ni baik hati
kalau tak habis ku diremove
:ehee
hari ni agak kerajinan nak update
tapi idea takda so update je lah pape
merapu-merapi ke asalkan update
boleh ? hahaa
:ok
malam ni if takda yang mengganggu
nak bW lah kejap
sambil-sambil tunggu pukul 2
nak buat pass RM1 - 1Gb tuh
jadi burung hantu lah ku malam ni
:yoyo
kesian blog ku ni
lame dah kesepian kena tinggal
kalau pencawang maxis depan rumah
24jam ku teman kau blog
hihihi
tapi sayang pencawang tuh duk jauh dari rumah ku
hihihi


Tiada ulasan :

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...