mukabuku muka baru ?

hari tuh rajin nak membelek mukabuku adik
lame tak skod so dengan selambe ku online mukabuku beliau
lepas tuh . . ehhhh~
ku pandang mukabuku tuh pelik
dalam hati bertanye
'fB baru lagi ke ?'
ape lagi terus je jari klik logout nak tengok fB ku
cisss tade pon cam tuh
login balik mukabuku adik
ishh jeles ni sebab ku berminat tengok mukabuku tuh
cumeL je mate ni tengok
errrr ... (jakun sekejap)
:dontknow
kenapa mukabuku ku same je
adik3 yang lain pon still same
dye sorang je cam tuh
adakah ku ketinggalan zaman ?
uhux~uhux
tuh yang dok update kot lha ade yang same cam tuh
boleh meleraikan kekusutan otak ku ni
hihihihihi
bukan pe , ku minat lak yang cam tuh
tuh yang dok menunggu bila mukabuku ku nak bertukar wajah
LaLaLaLabiLaLa
:thinking

2 ulasan :

ichiShadowZ berkata...

haah..pon pernah nmpak org pkai fb cmtu..tp bkk2 fb sndiri xde pon cmtu *jelez*

♥ tiara_dhiya ♥ berkata...

kan ? pesbuk pilih kasih kot :D

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...