terpaksa kerana 'LESEN'


22 hb haritu pergi kelas teori + practical
mula-mula teruja sangat nak test moto
tengok orang bawak konon macam hafal sangat
last-last hampeh hahaa
lintang pukang jadinya
nasib baru belajar belum QTI
now tunggu L keluar dalam 2minggu
lepas tuh latihan 9setengah jam
tapi yang pelik tuh my hubby buat latihan tak sampai 9setengah jam kot
terus QTI -_-"
disebabkan BL1M or orang tuh salah kira jam
hehehee~
itsokey lha janji lepas
tapi JPJ nak tunggu litar baru siap
bila tah nak siap
macam mana agaknya rupa litar baru nanti
hope tak memeningkan sebab ku takot
uwaaa~ tak confident langsung bila jadi tontonan ramai
huahuahua~
sekarang dalam proses menghafal apa yang boleh
and apa yang tak boleh
markah JPJ 12/14 je
kau rasaa ? hahahaa

✌ header baru ✌


sekian lamanya blog ni tak diservis
akhirnya ...
header buat sendiri
1st time buat guna PS
menjadi juga ku buat
~hehee~
mcam tak percaya
cursor pon baru tuh ^^"
boleh lha dari takde
lama dah sebenarnya nak edit blog
tapi baru hari ni dapat buat
mata pon dah penat mengadap laptop dari malam tadi
time to rest
tak larat sudah nak story pasal uneng and tam
next week lha jawabnya
itu pun kalau rajin
~hahahaa~

✵ !! I MISS MY BLOG !! ✵


lama dah tak merapu kat blog ni
rindu gila tapi apakan daya
niat dihati nak delete blog ni tapi sayang pulak
walaupun blog tak sefemes yang lain
but bersyukur ada juga yang sudi menjengah
nak aktif berblog tak tau bila
sudahnya terbengkalai -_- hahaa
lama tak BW
mesti takde yang ingat kat blog ku kan
(memang takde pon) (͡° ͜ʖ ͡°)
~hihihihi~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...